Tässä ja nyt – kuinka olla harmittelematta mennyttä ja murehtimatta tulevaa

PERUUNTUNUT!

Kolmen iltakerran meditaatiokurssi
Opettajana: buddhalaisnunna Lekmo Kelsang
Keskiviikkoisin 11., 18. ja 25. toukokuuta klo 18-19:15
Hinta: 30€
UKK-instituutti, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere
Kokoustila Näsijärvi, 3 kerros
Paikkoja 17

Löydä rauhallisen olemisen tilasi tutustumalla meditaatioon. Pääset keskustelemaan meditaatiosta suomalaisen buddhalaisen nunnan, meditaation harjoittajan ja meditaation opettajan Lekmo Kelsangin kanssa. 

Kolmen kerran iltakurssilla opimme myös käytännöllisiä meditaatioharjoituksia, joilla voimme ymmärtää omaa mieltämme, rauhoittaa sen ja joiden avulla voimme olla paremmin läsnä tässä ja nyt. 

Mielemme vähitellen rauhoittuessa meditaatioharjoituksilla, pääsemme irti menneisyyden taakoista ja mieleemme voi vapautua uutta energiaa ja hyvää oloa. Tästä rauhallisesta olemisen tilasta kumpuaa rauhallisen tekemisen tila, jolloin luomme itsellemme uutta rauhallista tulevaisuutta, liiemmälti murehtimatta.

Lekmo Kelsang

Lekmo Kelsang on suomalainen buddhalaisnunna. Hän muutti Englantiin kadampabuddhalaiseen keskukseen vuonna 2005 ja sai nunnanvihkimyksensä vuonna 2007 Englannissa. Siitä lähtien hän on harjoittanut näitä menetelmiä arjessaan ja opettanut niitä eteenpäin Pohjanmaalla, Helsingissä ja Tampereella. Hän on myös jatkuvasti mukana kadampabuddhalaisissa jatkokoulutusohjelmissa. Lekmoa on helppo lähestyä ja hän opettaa rauhallisella ja käytännönläheisellä tavalla.

Varaa paikkasi viimeistään 10. toukokuuta

Maksut tilille:
FI24 1820 3000 0397 92
Saaja:
Nordisk Kadampa Meditasjonssenter
Viestikenttään:
Tässä ja nyt + osallistujan nimi

Ilmoittaudu tästä

  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  • Pankkisiirrot kestävät muutaman päivän. Mikäli ilmoittauduit edellisenä/samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti ”maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi.
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fitai yhteydenottolomakkeen kautta täältä. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

Date

11 May 2022
Expired!

Time

18:00 - 19:15

Hinta

30,00€

Sijainti

UKK-instituutti