Nauti meditoinnista

Opettajana: Lekmo Kelsang
Tiistaisin klo 18-18:30
Huom. Kurssi päättyy 14.6. 
Voit tulla mukaan koska vain.
Käytämme Zoom-palvelua. Sinun ei tarvitse muuta kuin napsauttaa sähköpostiisi lähetettyä linkkiä, ja näin olet mukana. Jos et pääse joku kerta mukaan suoraan videoluentoon, voit pyytää nauhoitusta. Näin sinulta ei jää kertoja väliin.

Hinta 5€/krt tai 3 perättäistä kertaa yhteensä 10€
(tilisiirto etukäteen suositeltavaa)

Haluatko sinä oppia omakohtaisesti tuntemaan hengitysmeditaation hyödyt ja oppia kuinka meditaatio aloitetaan ilman paineita? Olet lämpimästi tervetullut! 

Jokainen ahdistuu välillä, mutta opettelemalla meditoimaan ja erityisesti meditoimaan ilman paineita, opimme vapauttamaan mielemme ahdistuksesta, kun sitä mieleemme kehittyy. Avainasemassa meditaatiossa on harjoittelusta nauttiminen ja lempeä tapa harjoitella pikkuisen päivittäin. Meditaatiossa harjoittelemme hellittämään ahdistavista ajatuksista ja tunteista tuomalla huomiotamme rauhalliseen hengityksen tuntemukseen ja opimme nauttimaan mielestämme sen palatessa luonnolliseen rauhalliseen tilaansa. Rauhallisesta mielentilasta käsin harjoittelemme uusia tapoja ajatella.

Nämä meditaatiokerrat on suunniteltu sellaisiksi, että voit tulla hetkeksi mukaan kaiken sen keskeltä, mitä sinulla onkaan elämässäsi meneillään. Simppelin ja rentouttavan puolituntisen aikana Lekmo Kelsang antaa alussa noin 10 minuutin inspiroivan ohjeen, sen jälkeen teemme noin 15 minuutin meditaatioharjoituksen ja lopuksi saat vielä muutamia käytännön ohjeita.

Tämä puolituntinen lisää sisäistä rauhaamme ja onnellisuuttamme. Se myös auttaa parantamaan ihmissuhteitamme ja auttaa päivittäisten ongelmiemme ratkomisessa.

Tämä puolituntinen sopii aloitteleville meditaatioharjoittelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita. 

Ilmoittaudu viimeistään edeltävän päivän, maanantai-aamun, klo 10 mennessä, kiitos  🙂

Maksut tilille:
FI24 1820 3000 0397 92
Saaja:
Nordisk Kadampa Meditasjonssenter
Viestikenttään:
Nauti meditoinnista + osallistujan nimi

Ilmoittaudu tästä

  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  • Voit ostaa yhden tai useamman luennon kerralla.
  • Pankkisiirrot kestävät muutaman päivän. Mikäli ilmoittauduit edellisenä/samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti “maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi.
  • Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja sähköpostilla linkin Zoom-verkkoluennolle, noin tunti ennen aloitusta.
  • Huomioithan, että linkki on henkilökohtainen, maksettuasi kurssista. Ethän jaa sitä muille.
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

Date

29 maalis 2022
Expired!

Time

18:00 - 18:30

Hinta

5,00€

Sijainti

Videokokous, Zoom-palvelussa
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus