Meditaatiohaaste 2022

Meditaatiohaaste inspiroimaan sinua aloittamaan uusi vuosi merkityksellisesti!

Huom. Kurssille ei voi enää ilmoittautua. Katsothan muut kurssimme 🙂

Kolmen viikon haaste alkaen 10.1.2022
Ma-pe 
10.-28.1.2022
Zoom-live klo 8-8:30
HUOM! Haasteeseen osallistumisen ei tarvitse jäädä epäsopivasta kellonajasta kiinni. Jos et pääse mukaan livelähetykseen, voit pyytää nauhoitteen. Kunhan nauhoite saadaan prosessoitua (yleensä noin muutaman tunnin kuluessa live-lähetyksestä, mutta ainakin saman päivän aikana), saat sen sähköpostitse ja voit katsoa sen itsellesi sopivaan aikaan.
Haasteen aikana teemme yhdessä 15 meditaatiota.
Haasteen hinta 40€ (vain noin 2,70€ per meditaatio)
(Tilisiirto etukäteen, kiitos)

Aloitetaan uusi vuosi yhdessä kehittämällä tehokas päivittäinen meditaatioharjoitus, joka voimaannuttaa mieltämme ja johtaa kestävään mielenrauhaan. Tämä ainutlaatuinen haaste innostaa henkilökohtaiseen kasvuun ja auttaa sinua luomaan tehokkaan meditaatiorutiinin, jota voit vaalia koko vuoden. Ja siitä tulee myös hauskaa!

Haaste toteutetaan Zoom-alustalla, joten osa haastetta on ryhmävuorovaikutus, mukaan lukien kysymykset ja vastaukset, joita voit esittää meditaatioharjoituksen jälkeen paikallisopettaja Lekmo Kelsang:lle.

Haaste alkaa maanantaina 10.1.2022 viikolla 2; opetuksella meditaation hyödyistä ja kuinka tehdä meditaatiosta tehokasta ja nautinnollista. Meditaatiot tulevat olemaan ohjattuja ja simppeleitä, pääasiassa teemme hengitysmeditaatiota. Tule rohkeasti mukaan, onnistut varmasti!

Jos et pääse mukaan livelähetykseen, meditaatio lähetetään pyydettäessä sinulle sähköpostitse heti, kun nauhoite on prosessoitu. Täten voit katsoa sen milloin sinulle sopii.

Vielä jotain kysyttävää? Laita sähköpostia info@sumatikirti.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan merkitykselliseen haasteeseen!

Maksut tilille:
FI24 1820 3000 0397 92
Saaja:
Nordisk Kadampa Meditasjonssenter
Viestikenttään:
Meditaatiohaaste + osallistujan nimi

Ilmoittaudu tästä

  • Maksuohjeet tilisiirtoon löytyvät myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  • Pankkisiirrot kestävät muutaman päivän. Mikäli ilmoittauduit edellisenä/samana päivänä, niin jätä ilmoittautumislomakkeeseen viesti “maksettu xx.xx.xxxx” – kiitos. Sitten lähetä vielä kuvakaappauksena kuitti maksustasi osoitteeseen info@sumatikirti.fi.
  • Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi ja sähköpostiisi linkin live-tunnille, noin puoli tuntia ennen aloitusta/nauhoitteen saman päivän aikana.
  • Huomioithan, että linkkisi on henkilökohtainen, maksettuasi kurssista. Ethän jaa sitä muille.
  • Mikäli sinulla on taloudellisia haasteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info@sumatikirti.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tilannekohtaisesti tulemme vastaan maksuissa.

 

Date

10 - 28 tammi 2022
Expired!

Time

08:00 - 08:30

Hinta

40,00€

Sijainti

Verkkokurssi
Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus

Järjestäjä

Sumatikirti kadampabuddhalainen keskus